Geniet van deze gerechten in het voorjaar 

Lunch / Voorgerecht

Huisgemaakte soepen worden verse bereid door onze kok Pirrejan.

PirJoy seizoensoep: Goulashsoep . Geserveerd met roggenbrood

Voorgerecht € 7,00 / lunch € 8,50

*************

Stramme max (uitsmijter)

4 spiegeleitjes op speltbrood geserveerd met kaas, ham & heuvelland ham (kan Vega)

€ 14,00

Bloedworst: geserveerd met appeltjes, spek & roggebrood € 17,00

 

*******************

Avondkaart

 100% runder carpaccio (frietjes € 2,50)

met pijnboompitten, rucola, zwarte peper, olijfolie, truffelmayo

€ 20,50 

Op de huidgebakken zalm geserveerd met Frisse salade, Belgische frietjes & wittewijnsaus.

€ 21,45

Konijnenbout à la PirJoy

Geserveerd met rodekool & aardappelkroketten € 23,95

 

Laat u verrassen door lokale producten uit Nederland en verse bereid door onze

chef Pirrejan

Per tafel wordt er afgerekend

Onze gerechten worden vers en met liefde bereid, hierdoor kan het bij drukte iets langer duren. Neem alvast een drankje en geniet… Heeft u (dieet) wensen of allergieën laat het bij bestelling aan ons weten dan kunnen wij een passende oplossing voorstellen.