Geniet van deze gerechten in het voorjaar
Lunch / Voorgerecht
Huisgemaakte soepen worden verse bereid door onze kok Pirrejan.
PirJoy seizoensoep: Goulashsoep . Geserveerd met roggenbrood
Voorgerecht € 7,00 / lunch € 8,50
*************
Stramme max (uitsmijter)
4 spiegeleitjes op speltbrood geserveerd met kaas, ham & heuvelland ham (kan Vega)
€ 14,00
Bloedworst: geserveerd met appeltjes, spek & roggebrood € 17,00
*******************
Avondkaart
100% runder carpaccio (frietjes € 2,50)
met pijnboompitten, rucola, zwarte peper, olijfolie, truffelmayo
€ 20,50
Op de huidgebakken zalm geserveerd met Frisse salade, Belgische frietjes & wittewijnsaus.
€ 21,45
Konijnenbout à la PirJoy
Geserveerd met rodekool & aardappelkroketten € 23,95
chef Pirrejan
Per tafel wordt er afgerekend
Onze gerechten worden vers en met liefde bereid, hierdoor kan het bij drukte iets langer duren. Neem alvast een drankje en geniet… Heeft u (dieet) wensen of allergieën laat het bij bestelling aan ons weten dan kunnen wij een passende oplossing voorstellen.