Geniet van deze gerechten in het voorjaar
Asperge Limburgs goud
Kom genieten van het Limburgse goud, vanaf vandaag bij BraZZerie PirJoy
Asperge keuzemenu
Aspergesoep met gekookt ei, ham, asperge
*
PirJoy wijze: krieltjes, gekookt ei, asperge ham, geklaarde roomboter
Of
Pirrejan wijze: op huidgebakken zalmfilet met krieltjes & witte wijnsaus
*
Verse aardbeien desserts van de chef
€ 32,00 p.p. zalmfilet € 1 extra
Genieten van het Limburgse Goud
PirJoy wijze:
krieltjes, gekookt ei, asperge ham, geklaarde roomboter
€ 23,00
Pirrejan wijze:
Op huidgebakken zalmfilet met krieltjes & witte wijnsaus
€ 24,00
Vers bereiden gerechten duren langer, maar u geniet ook langer.
Lunch
Huisgemaakte soepen worden verse bereid door onze kok Pirrejan.
PirJoy seizoensoep Het witte goud van Limburg Asperge. Geserveerd met rustiek stookbrood & roomboter
Voorgerecht € 7,00 / lunch € 8,50
*************
Kaasplankje als dessert
kaas van uit Nederland, Belgie, & omstreken. Geniet en beleef de smaak van kaas, geserveerd met speltroggebrood en Limburgse stroop.
€ 12,50
**************
Een van onze toppers
Rustiek stokbrood met warme brie, gegrild Limburgs spek & augurkjes
kan ook Vega worden besteld, graag aan onze bediening doorgeven.
vanaf 12,25
****************
Stramme max (uitsmijter)
4 spiegeleitjes op speltbrood geserveerd met kaas, ham & heuvelland ham (kan Vega)
€ 14,00
*******************
Lunch & Avond diner
Carpaccio van 100% rundervlees
Deze is rijkelijk belegt met rundercarpaccio van onze lokale slagerij kusters.
Geserveerd met truffelmayo, parmezaanse kaas gemalen peper, pijnboompitjes & rucola. € 15,00
Laat u verrassen door lokale producten uit Nederland en verse bereid door onze
chef Pirrejan
Per tafel wordt er afgerekend
Onze gerechten worden vers en met liefde bereid, hierdoor kan het bij drukte iets langer duren. Neem alvast een drankje en geniet… Heeft u (dieet) wensen of allergieën laat het bij bestelling aan ons weten dan kunnen wij een passende oplossing voorstellen.