Geniet van deze gerechten in het voorjaarΒ 

Lunch / Voorgerecht

Huisgemaakte soepen worden verse bereid door onze kok Pirrejan.

PirJoy seizoensoep: Goulash . Geserveerd met roggebrood & Heuvelland-Ham

Voorgerecht € 7,00 / lunch € 8,50

*************

Stramme max (uitsmijter)

4 spiegeleitjes op speltbrood geserveerd met kaas, ham & heuvelland ham (kan Vega)

€ 14,00

Lokale Bloedworst: geserveerd met appeltjes, spek & roggebrood

€ 17,00

*******************

Avondkaart

Β 100% runder carpaccio (frietjes € 2,50)

met pijnboompitten, rucola, zwarte peper, olijfolie, truffelmayo

€ 20,50Β 

Laat u verrassen door lokale producten uit Nederland en verse bereid door onze

chef Pirrejan

Per tafel wordt er afgerekend

Onze gerechten worden vers en met liefde bereid, hierdoor kan het bij drukte iets langer duren. Neem alvast een drankje en geniet… Heeft u (dieet) wensen of allergieΓ«n laat het bij bestelling aan ons weten dan kunnen wij een passende oplossing voorstellen.