Geniet van deze gerechten in het voorjaarΒ
Lunch / Voorgerecht
Huisgemaakte soepen worden verse bereid door onze kok Pirrejan.
PirJoy seizoensoep: Goulash . Geserveerd met roggebrood & Heuvelland-Ham
Voorgerecht β¬ 7,00 / lunch β¬ 8,50
*************
Stramme max (uitsmijter)
4 spiegeleitjes op speltbrood geserveerd met kaas, ham & heuvelland ham (kan Vega)
β¬ 14,00
Lokale Bloedworst: geserveerd met appeltjes, spek & roggebrood
β¬ 17,00
*******************
Avondkaart
Β 100% runder carpaccio (frietjes β¬ 2,50)
met pijnboompitten, rucola, zwarte peper, olijfolie, truffelmayo
β¬ 20,50Β
chef Pirrejan
Per tafel wordt er afgerekend
Onze gerechten worden vers en met liefde bereid, hierdoor kan het bij drukte iets langer duren. Neem alvast een drankje en geniet⦠Heeft u (dieet) wensen of allergieën laat het bij bestelling aan ons weten dan kunnen wij een passende oplossing voorstellen.